Great Relations Årsabonnement

-det hele på et sted


I alle parforholdets faser er der risiko for kriser og situationer, der gør at vi glider fra hinanden
og mister kontakt.

Derfor har Great Relations udviklet parforholdets livshjul, som kan hjælpe dig med den konkrete livsfase du står midt i, og hvordan du kan forebygge, at I glider fra hinanden, og undgå at det udvikler sig til en krise.

Ønsker du at forebygge og få ny viden, frem for kun at dykke ned i et enkelt kursusemne, så er det rigtige valg vores  årsabonnement, hvor du får indsigt i alle livshjulets faser, og desuden får adgang til den seneste spændende forskning om menneskelig adfærd.

Køb årsabonnement

Læs om de individuelle kurser 

Skaermbillede-2023-05-08-kl.-12.30.13-edited
Untitled_Artwork

Har du 15 minutter om ugen?

Det kan være svært at finde 1 time ud af en travl hverdag, men de fleste af os har 10-15 minutter om ugen til rådighed. Vi anbefaler derfor at du bruger et kvarters tid
1 eller 2 aftenener om ugen, på at gennemgå et par kursusmoduler. 
Vi ved, at tiden kan være dyrebar, og har derfor tilrettelagt vores online kurser, så du kan tilgå materialet i det tempo der bedst passer dig.

Som medlem af Årsabonnementet får du adgang til: 


 •  Alle vores kurser,  hvor vi giver dig adgang til vores fulde univers af viden, relationsguides og samtalemetoder. Vi lægger løbende nye kurser ind i dit eksisterende abonnement.
 •  Vores kurser indeholder flere timers interview med Great Realtions anerkendte psykolog Jette Simon, og byder på indsigtsfulde refleksioner baseret på hendes mangeårige internationale erfaring som parterapeut, relationsekspert  og psykolog.
 •  Gratis dial0gkort, der kun er tilgængeligt for medlemmer af abonnementet. Vores dialogkort giver dig et refleksionsværktøj, til at få mere nærvær og kontakt ind i dit forhold.
 •  Over 20 timers materiale i form af viden, forskning, interviews, relationsguides, samtalemetoder mm. 

Vores priser

Månedligt abonnement

199 kr.

/ måned
 • Adgang til alle vores kurser
 • Nye kurser kommer til løbende
 • Ny forskning og viden
 • Video interviews med Jette Simon 
 • Dialogmetoder 
 • Refleksionsøvelser
Spar 640 kr.

12 måneders abonnement

1745 kr.

/ 12 måneder
 • Adgang til alle vores kurser
 • Nye kurser kommer til løbende
 • Ny forskning og viden
 • Video interviews med Jette Simon 
 • Dialogmetoder 
 • Refleksionsøvelser

køb enkeltprodukter

fra 600 kr.

Du kan løbende melde dig til forskellige enkelt kurser
 • Dating og nyt forhold
 • Utroskab og jalousi
 • Parforhold og små børn
 • 6 samtaler
 • Dialogkort

Begynd rejsen mod et stærkere forhold

Med vores årsabonnement får du indsigt i hvad der kan ske I alle de faser i et parforhold, I kan komme igennem. Og får helt konkret indsigt i at håndtere utroskab, jalousi, småbørnsfamilie, dating, nyt forhold, sammenbragt familie og meget mere.

Ofte stillede spørgsmål

Har du spørgsmål? Læs med her

Vores online kurser er både rettet mod enkeltpersoner og par, og har fokus på at hjælpe dig med at genskabe intimitet, tryghed, nær kontakt og navigere svære udfordringer i hverdagen. I Great Relations univers kan I sammen udvikle jeres relation, og genskabe jeres partnerskab, selv når hverdagens stress og distraktioner fylder.  

Vores kurser er designet til at du kan tage dem i dit eget tempo, og der er derfor ikke et bestemt tidspunkt, hvor du skal være færdig. Vi anbefaler at man bruger 10-15 minutter et par gange om ugen, og giver sig tid til at reflektere over spørgsmålene og videomaterialet. Generelt tager vores kurser forskellig tid, afhængig af hvor mange afsnit kurset har. Hvert afsnit tager i gennemsnit 35 minutter.

Har du 15 minutter et par gange om ugen? Det kan være svært at finde 1 time ud af en travl hverdag, men de fleste af os har 10-15 minutter om dagen til rådighed. Brug 1-2 tidspunkter om ugen, på at gennemgå et par kursusafsnit ad gangen. Der er ingen tidsfrist for hvornår du kan tage kurset, så du kan altid vende tilbage til det senere, på et tidspunkt hvor du har tid.

Vores terapeuter arbejder med par i terapi sessions. Jette Simon arbejder internationalt som  klinisk psykolog og supervisor og træner for andre terapeuter. Vibeke Hartkorn er trænet af Jette Simon i EFT terapi igennem en periode på 6 år, og er desuden kommunikations- og ledelsestræner.  Læs mere om os der står bag Great Relations her:
Tryk her

Du kan få adgang til vores fulde årsabonnement, hvor du får adgang til alle kurser. Denne pakke koster 1.745 kr. årligt.

Du kan løbende købe adgang til vores enkeltkurser og aktivitetsøvelser som har forskellige priser. Se vores fulde produkt katalog og priser her:Tryk her


Nej, vores kurser skal ses som indgang til eller et supplement til individuel terapi eller parterapi. Vær opmærksom på, at vi ikke kan besvare specifikke spørgsmål om jeres personlige forhold, da vi ikke udøver personlig rådgivning og parterapi. Vores materiale egner sig især til dig som ønsker at forstå dig selv og din partner bedre, som fundament for et stærkt, sundt og holdbart parforhold.

Terapi kan virke dyrt eller grænseoverskridende for mange. Statistik fortæller at der i øjeblikket kun er 1% af alle par i Danmark, der går til parterapi. Vores kurser er udviklet til at gøre det nemt, sjovt, inspirerende og indsigtsfuldt at håndtere jeres parforhold. Vi har fuld anonymitet, for vi kan ikke se hvad I taler om, og I har mulighed for at styrke jeres forhold i jeres egne trygge omgivelser. For nogle vil det føles lettere at åbne op i eget selskab, hvis man har tanker om at  blive bedømt eller udstillet.

Den viden, forskning, og generelle rådgivning du har adgang til her, har en langt større værdi end den pris vi har sat for et helt årsabonnement, hvor du får adgang til over 20 timers materiale og 30 års erfaring for under 2000 kr. Skulle du betale for blot en enkelt terapitime, ville prisen typisk være mellem 1000 og 3000 kr. for en psykolog i Danmark.

Dog kan du komme til online parterapi hos vores Vibeke Hartkorn, som er trænet i EFT metoden af Jette Simon gennem 6 år. Kontakt os på kontakt@vibekehartkorn.dk eller søg efter andre EFT terapeuter på www.DKCEFT.dk 

Når du har købt dit enkelt kursus eller årsabonnement, vil vi sende dig en mail med instruktion om, hvordan du får adgang til kurset. I denne mail får du tilsendt login informationer, som du skal bruge som adgang til vores medlemsside, hvor  du altid har adgang til de kurser du har købt.

Du har også mulighed for at tilgå vores medlemsside via vores hjemmeside under "dine kurser". Klik her

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på. kontakt@greatrelations.dk

Vores online kurser giver dig mulighed for, at bearbejde dit forholds temaer  i ro og mag i egne trygge omgivelser. Vi ved, at tiden kan være dyrebar, og har tilrettelagt vores online kurser på en måde, så du kan tilgå materialet som det passer dig, og i det tempo der er bedst. Dette skaber mere fleksibilitet, og giver dig mulighed for at vende tilbage, hvis du ønsker at genlæse eller genhøre et afsnit.

Det kan du tro! Vores online kurser er både udviklet til enkeltpersoner og par. Ved at forstå dig selv og dine følelser og erindringer, kan det være med til at styrke dine fremtidige forhold og relationer. Vores kurser giver dig konkrete øvelser og metoder, som du mentalt kan bære med dig i livet fremadrettet . Derudover er EFT metoden ikke kun beregnet til parrelationen, men kan bruges i alle vigtige relationer: i familien, blandt venner, kolleger osv. 

Der vil være samtaleøvelser, som er målrettet til par. Du kan blot ændre dem til individuelle refleksionsøvelser, hvor du går ind i dig selv, og overvejer tidligere eller potentielt hypotetiske scenarier, og hvordan du vil reagere.

Det kan du tro! Vi ved, at det helt naturligt kan være en udfordring, at få vores partner med til alt, hvad vi selv ønsker at gøre. Du kan derfor starte med at tage kurset alene, og begynde at implementere nogle af de metoder og samtaleøvelser i dit forhold, som du lærer undervejs. Vi tror på, at hvis selv kun den ene partner ændrer sin adfærd, vil det være med til at styrke relationens dynamik. Vores online kurser er både bygget til enkeltpersoner og par.

Der vil være nogle gennemgående samtaleøvelser, som er bedst egnet til par. Dog kan du sagtens gennemgå disse samtaleøvelser, som refleksionsøvelser, hvor du går ind i dig selv, og overvejer tidligere eller potentielt hypotetiske scenarier, og hvordan du vil reagere.

Nej, du køber blot kurset en gang.Du vil få tilsendt et login, som I begge kan tilgå jeres kursus online via vores medlemsside. I skal blot dele dette login, og I behøver ikke nødvendigvis at tage kurset på samme tid eller på samme digitale enhed på mobil, tablet eller computer.

Har du spørgsmål til kursets indhold, teknik eller andre generelle henvendelser? Du er mere end velkommen til at sende os en mail! Vi besvarer løbende mails, og bestræber os på, at gøre det så nemt som muligt for dig at tage dit kursus. Skriv til os på kontakt@greatrelations.dk

Vær dog opmærksom på, at vi ikke kan besvare specifikke spørgsmål om jeres personlige forhold, da vi ikke udøver personlig rådgivning og parterapi.

Der er ikke returret på vores digitale produkter, herunder vores online kurser og medlemskab af Årsabonnementet. Da vores produkt er online, får du adgang til materialet, lige så snart købet er gået igennem. Vi kan derfor ikke returnere produktet, og din tilmelding er bindende.
Hvis du køber adgang til Årsabonnementet, er det gældende for den periode du har købt, som er enten 6 eller 12 måneder. Det er dit eget ansvar
at melde dig ud af Årsabonnementet, når du får en meddelelse om at forny det.

Hvis du opsiger dit medlemskab, mister du adgang til medlemssiden, samt online kurser. Du kan altid købe dig adgang igen, hvis du fortryder. Så vil du få adgang til alt materialet igen.

Ja, det gør du . Vi lægger løbende de nye kurser ind i årsabonnementet, og vi opmærksom på de nye kurser du har adgang til i vores nyhedsbreve- så husk at tilmeld dig det.
Dit årsabonnement gælder et år fra din købsdato, og du vil få automatisk besked, om du ønsker at forny dit abonnement.

Du opsiger dit abonnement ved at logge ind på din medlemskonto konto på Simplero. Denne bliver oprettet når du køber dit abonnement. 

Du logger ind øverst i højre hjørne på vores side, hvor du trykker på pilen. Du skal derefter trykke på "din konto" som ses på billedet forneden. Herefter kan du afmelde dit abonnement.