Om vores kursus univers

Online parterapi kurser

Her på siden kan du læse om vores kurser, som du i ro og mag kan gennemgå i det tempo, og på det tidspunt der passer dig. 

Kurserne er både til dig der er havnet i en krise, eller kan se den komme, men også til dig der gerne vil forebygge, og sikre at dine vigtige relationer holder sig stærke livet igennem. Du kan gennemgå kursusmaterialet alene eller sammen med din partner.

Untitled_Artwork-kopi 3

Indhold Parforholdets livshjul

Læs mere om de kurser og samtaler der er inkluderet i vores årsabonnement. 

KURSER

Introduktion til det stærke parforhold

Vejen til at turde være åben, ærlig og ægte! 
Dette kursus er en introduktion til vores kursusunivers, som guider dig til et stærkt parforhold. Og er du ikke i et parforhold lige nu, så kan du sagtens bruge dette kursus, til bedre at forstå dig selv, og dit forhold til dine vigtigste relationer.

Læs mere

Få gratis adgang ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev

Parforhold og økonomi

Vil du blive klogere på, hvad der skal til for at lykkes, når to mennesker finder sammen – og pengevaner flytter med? Penge og privatøkonomi kan være et konfliktfyldt emne og svært at tale om.Som par kan I få et langt stærkere parforhold, hvis I får forståelse for hinandens forskellige ønsker og behov, og lærer hvordan I kommer godt igennem de konflikter der kan opstå om penge og forbrug.

Læs mere

Sammenbragt familie

Dette kursus guider dig på vejen til at opnå succes, når fortid og fremtid mødes i en nyopstået familie. Når du har været igennem dette kursus, vil du vide, hvordan du skaber den harmoniske sammenbragte familie, med alle de forskellige behov der er.

Læs mere

Dating & Nyt forhold

Dette kursus giver dig ny viden og indsigt i, hvordan du får succes med dating, og gør dig klar til den første tid i et nyt forhold:  Er du faktisk parat? Og hvad skal du lægge mærke til, for at vide om din nye partner, er den rette for dig.

Læs mere

Parforhold og små børn

 I dette kursus får I gode råd, refleksionsøvelser og konkrete metoder til, hvordan I kan forebygge de negative mønstre, der kan opstå, når i er et par med små børn, og hvordan I kan genfinde nær kontakt i en travl og udfordrende hverdag. 

Læs mere

Utroskab og jalousi 

Dette kursus præsenterer dig for en række værktøjer, du kan dele med din partner, hvor I kan arbejde på at reparere det smertefulde der er sket, og finde en fælles vej videre. Måske har I allerede prøvet mange ting for at komme smerten til livs, men oplevet at intet virker? 

Læs mere

DIALOGMATERIALE

Dialogkort

Download vores dialogkort, hvor du får et refleksionsværktøj, til at få mere nærvær ind i jeres travle hverdag, og få nysgerrigheden tilbage i jeres parforhold. I kommer omkring både de dybe, de sjove  og de alvorlige spørgsmål.
Vores samtalekort er målrettet private ikke terapeuter.

 

Læs mere

6 samtaler 

I dette kursus får du 6 eksempler på parsamtaler, der vil kunne udvikle dit forhold til din partner - både når I lige er begyndt at kende hinanden, og når I har kendt hinanden længe, og gerne vil opdage nye spændende sider af jeres personligheder og erfaringer.
Vores samtalekort er målrettet private ikke terapeuter.

Læs mere

Vores priser

Månedligt abonnement

199 kr.

/ måned
 • Adgang til alle vores kurser
 • Nye kurser kommer til løbende
 • Ny forskning og viden
 • Video interviews med Jette Simon 
 • Dialogmetoder 
 • Refleksionsøvelser
Spar 640 kr.

12 måneders abonnement

1745 kr.

/ 12 måneder
 • Adgang til alle vores kurser
 • Nye kurser kommer til løbende
 • Ny forskning og viden
 • Video interviews med Jette Simon 
 • Dialogmetoder 
 • Refleksionsøvelser

køb enkeltprodukter

fra 600 kr.

Du kan løbende melde dig til forskellige enkelt kurser
 • Dating og nyt forhold
 • Utroskab og jalousi
 • Parforhold og små børn
 • 6 samtaler
 • Dialogkort

 

 

 

Untitled_Artwork 3

Har du 15 minutter om ugen?

Det kan være svært at finde 1 time ud af en travl hverdag, men de fleste af os har 10-15 minutter om ugen til rådighed. Vi anbefaler derfor at du bruger 1-2 aftenener om ugen, på at gennemgå et par sider af vores kurser. 
Vi ved, at tiden kan være dyrebar, og har derfor tilrettelagt vores online kurser, så du kan tilgå materialet i det tempo der bedst passer dig.

Ofte stillede spørgsmål

Har du spørgsmål? Læs med her

Vores online kurser er både rettet mod enkeltpersoner og par, og har fokus på at hjælpe dig med at genskabe intimitet, tryghed, nær kontakt og navigere svære udfordringer i hverdagen. I Great Relations univers kan I sammen udvikle jeres relation, og genskabe jeres partnerskab, selv når hverdagens stress og distraktioner fylder.  

Vores kurser er designet til at du kan tage dem i dit eget tempo, og der er derfor ikke et bestemt tidspunkt, hvor du skal være færdig. Vi anbefaler at man bruger 10-15 minutter et par gange om ugen, og giver sig tid til at reflektere over spørgsmålene og videomaterialet. Generelt tager vores kurser forskellig tid, afhængig af hvor mange afsnit kurset har. Hvert afsnit tager i gennemsnit 35 minutter.

Har du 15 minutter et par gange om ugen? Det kan være svært at finde 1 time ud af en travl hverdag, men de fleste af os har 10-15 minutter om dagen til rådighed. Brug 1-2 tidspunkter om ugen, på at gennemgå et par kursusafsnit ad gangen. Der er ingen tidsfrist for hvornår du kan tage kurset, så du kan altid vende tilbage til det senere, på et tidspunkt hvor du har tid.

Vores terapeuter arbejder med par i terapi sessions. Jette Simon er anerkendt internationalt som  klinisk psykolog og supervisor og træner for andre terapeuter. Vibeke Hartkorn er trænet af Jette Simon i EFT terapi gennem 6 år, og er desuden kommunikations- og ledelsestræner.  Læs mere om os der står bag Great Relations her:
Tryk her

Du kan få adgang til vores fulde årsabonnement, hvor du får adgang til alle kurser. Denne pakke koster 1.745 kr. årligt.

Du kan løbende købe adgang til vores enkeltkurser og aktivitetsøvelser som har forskellige priser. Se vores fulde produkt katalog og priser her:Tryk her


Nej, vores kurser skal ses som indgang til eller et supplement til individuel terapi eller parterapi. Vær opmærksom på, at vi ikke kan besvare specifikke spørgsmål om jeres personlige forhold, da vi ikke udøver personlig rådgivning og parterapi. Vores materiale egner sig især til dig som ønsker at forstå dig selv og din partner bedre, som fundament for et stærkt, sundt og holdbart parforhold.

Terapi kan virke dyrt eller grænseoverskridende for mange. Statistik fortæller at der i øjeblikket kun er 1% af alle par i Danmark, der går til parterapi. Vores kurser er udviklet til at gøre det nemmere for jer, at starte med at arbejde med jeres parforhold. Vi har fuld anonymitet, for vi kan ikke se hvad I taler om, og I har mulighed for at styrke jeres forhold i jeres egne trygge omgivelser. For nogle par vil det være lettere at åbne op, fordi man ikke har oplevelsen af at blive bedømt eller udstillet.

Den viden, forskning, og generelle rådgivning du har adgang til her, har en langt større værdi end den pris vi har sat for et helt årsabonnement, hvor du får adgang til over 20 timers generel rådgivning og materiale og 30 års erfaring for under 2000 kr. Skulle du betale for blot en enkelt terapitime vil prisen typisk være mellem 1000 og 3000 kr. for en psykolog i Danmark.

Dog kan du komme til online parterapi hos vores Vibeke Hartkorn, som er trænet i EFT metoden af Jette Simon gennem 6 år. Kontakt os på kontakt@vibekehartkorn.dk eller søg efter andre EFT terapeuter på www.DKCEFT.dk 

Jette Simon tager ikke flere klienter ind. Det er en af grundene til at vi har skabt Great Relations- så Jettes stærke erfaring, gode råd og identifikation af hvad der kan opstå af negative mønstre i relationer, kan blive tilgængeligt for alle gennem vores kurser.

Vibeke Hartkorn som er trænet i EFT metode af Jette Simon gennem 6 år tager i 2024 få udvalgte klienter ind i online parterapi.

Kontakt kontakt@greatrelations.dk eller søg andre EFT terapeuter på www.DKCEFT.dk

Når du har købt dit enkelt kursus eller årsabonnement, vil vi sende dig en mail med instruktion om, hvordan du får adgang til kurset. I denne mail får du tilsendt login informationer, som du vil bruge til at få adgang til vores medlemsside. Her vil du få adgang til de kurser du har købt.

Du har også mulighed for at tilgå vores medlemsside via vores hjemmeside under "dine kurser". Klik her

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på. kontakt@greatrelations.dk

Vores online kurser giver dig mulighed for, at bearbejde jeres parforholds temaer  i ro og mag i egne trygge omgivelser. Vi ved, at tiden kan være dyrebar, og har tilrettelagt vores online kurser på en måde, så du kan tilgå materialet som det passer dig, og i det tempo der er bedst. Dette skaber mere fleksibilitet, og giver dig mulighed for at vende tilbage, hvis du ønsker at genlæse eller genhøre et afsnit.

Det kan du tro! Vores online kurser er både udviklet til enkeltpersoner og par. Ved at forstå dig selv og dine følelser og erindringer, kan det være med til at styrke dine fremtidige forhold og relationer. Vores kurser giver dig konkrete øvelser og metoder, som du mentalt kan have med dig i livet fremadrettet . Derudover er EFT metoden ikke kun beregnet til parrelationen, men kan bruges i alle vigtige relationer: i familien, blandt venner, kolleger osv. 

Der vil være samtaleøvelser, som er målrettet til par. Du kan blot ændre dem til individuelle refleksionsøvelser, hvor du går ind i dig selv og overvejer tidligere eller potentielt hypotetiske scenarier, og hvordan du vil reagere.

Det kan du tro! Vi ved, at det helt naturligt kan være en udfordring, at få vores partner med til alt hvad vi selv ønsker at gøre. Du kan derfor starte med at tage kurset alene, og begynde at implementere nogle af de metoder og samtaleøvelser i dit forhold som du lærer. Vi tror på, at hvis selv den ene partner ænder sin adfærd, vil det være med til at styrke relationens dynamik. Vores online kurser er både bygget til enkeltpersoner og par.

Der vil være nogle gennemgående samtaleøvelser, som er bedst egnet til par. Dog kan du sagtens se disse samtaleøvelser, som refleksionsøvelser, hvor du går ind i dig selv og overvejer tidligere eller potentielt hypotetiske scenarier, og hvordan du vil reagere.

Nej, du køber blot kurset en gang.Du vil få tilsendt et login, som I begge kan tilgå jeres kursus online via vores medlemsside. I skal blot dele dette login, og I behøver ikke nødvendigvis at tage kurset på samme tid eller på samme digitale enhed på mobil, tablet eller computer.

Har du spørgsmål til kursets indhold, teknik eller andre generelle henvendelser? Du er mere end velkommen til at sende os en mail! Vi bevarer løbende på vores mails, og bestræber os på at gøre det så nemt som muligt for dig, at tage dit kursus. Skriv til os på kontakt@greatrelations.dk

Vær dog opmærksom på, at vi ikke kan besvare specifikke spørgsmål om jeres personlige forhold, da vi ikke udøver personlig rådgivning og parterapi.

Der er ikke returret på vores digitale produkter, herunder vores online kurser og medlemskab af Årsabonnementet. Da vores produkt er online, får du adgang til materialet, lige så snart købet er gået igennem. Vi kan derfor ikke returnere produktet, og din tilmelding er bindende.
Hvis du køber adgang til Årsabonnementet, er det gældende for den periode du har køb:t som er enten 6 eller 12 måneder. Det er dit eget ansvar
at melde dig ud af Årsabonnementet når du får en meddelelse om at forny det.

Du opsiger dit abonnement ved at logge ind på din medlemskonto konto på Simplero. Denne bliver oprettet når du køber dit abonnement. 

Du logger ind øverst i højre hjørne på vores side, hvor du trykker på pilen. Du skal derefter trykke på "din konto" som ses på billedet forneden. Herefter kan du afmelde dit abonnement.