Om os

Hvem står bag Great Relations? 


JETTE SIMON

International anerkendt relationsekspert.
Certificeret  Klinisk Psykolog (cand. psych. aut.) fra Århus Universitet, specialist i psykoterapi og og supervision. Certificeret EFT-træner. Leder af Dansk Center for Emotionsfokuseret Terapi www.dkceft.dk 

ÅRTIERS ERFARING OG DEN NYESTE FORSKNING
Jette Simon er anerkendt og prisbelønnet som relationsterapeut, med  dyb altid opdateret teoretisk viden om psykologi og terapiformer- ikke mindst gennem de 25 år hun bidrog til at udvikle USA´s største konference for terapeuter, coaches, læger, forskere og andre fagprofessionelle der arbejder med mental sundhed, helbredelse og menneskers udvikling.

Jette har over 40 års erfaring som terapeut, og har flere gange været den der bragte nye terapiformer (som Imago parterapi og EFT terapi) til Danmark fra USA,  og står bag bøger og forskningsartikler. I Danmark  har Jette fået sin egen tv serie på DR samt podcast serie på Podimo.

HELE VERDEN SOM ARBEJDSPLADS
Også resten af verden har fået glæde af Jette Simons store engagement, når hun er blevet inviteret ud  til alle dele af kloden- fra Skandinavien til USA, Mellemøsten, Afrika og Asien - til at  træne og supervisere andre terapeuter i parterapiformer, eller som underviser i krisedialog metoder i verdens konfliktområder. 

FOKUS PÅ AT STYRKE TOPLEDERE
Jette arbejder også med dialogmetoder til ledere og topchefer, som ønsker at få støtte til at udvikle stærke
 samarbejdsrelationer, styrke personlig udvikling og evne til at lede andre.

EN  GÆV VESTJYDE MED EN FOD I NEW YORK
Jette er en stolt Vestjyde, som i sin ungdom blev dansk gift, og også har oplevet en tid som skilt og alenemor. Datteren Signe Simon er også en anerkendt ung psykolog med egen succesfuld terapeutklinik i New York, og står bag det amerikanske site www.LoveLink.co . Signe har også gjort Jette til bedstemor til to.

Efter tiden i Danmark og andre nordiske lande, var Jette bosat i over 30 år i USA, sammen med sin amerikanske mand psykologen Rich Simon, der gik bort i 2021 og var stifteren af www.Psychotherapynetworker.org - USA´s førende magasin og konference for terapeuter. 

I dag  bor Jette Simon fast i København, hvor hun driver psykologklinik med klienter fra hele verden. Jette har dog lukket for ny tilgang, og det ligger helt fast, at der ikke bliver åbnet for nogen nye klienter uanset deres situation. Det er en af grundene til, at vi giver dig mulighed for at adgang til Jettes store erfaring gennem Great Relations kurser.

Jettes livssyn er præget af visheden om,  at mennesker er gode, og har de bedste intentioner, og at kærlig kontakt, empati og positiv adfærd kan genlæres, hvis gået tabt.

Her fortæller Jette, om arbejdet med par der er på vej væk fra hinanden/har mistet følelsesmæssig kontakt:

I samtalen er jeg opmærksom på de mønstre, parret har skabt. Ofte er der tre veje, man kan gå. Man kan vælge at leve, som man hidtil har gjort, og så vil man bevæge sig længere væk fra hinanden. Man kan gå fra hinanden, og så vil man typisk tage sine dysfunktionelle mønstre med ind i et nyt forhold. Den tredje mulighed er, at man helhjertet giver sit forhold tre måneder, hvor man arbejder på at forstå kompleksiteten i det, som har skabt en afstand i parforholdet.”
Citat fra artikel med Jette Simon fra Kristeligt Dagblad

Jette Simon's hjemmeside


VIBEKE HARTKORN

Kommunikationsrådgiver og EFT ekspert Vibeke Hartkorn har igennem 6 år fulgt  Jette Simons EFT uddannelse i par- familie- og individuelt terapitræning, samt Jette Simons træning Dialogue First som er  dialogmetoder målrettet erhvervsfolk.

TERAPI, KOMMUNIKATION OG LEDELSE
Vibeke Hartkorn var igennem 16 år en anerkendt journalist og senest prisbelønnet DR nyhedsvært, og er i dag kommunikationsrådgiver og kommunikationstræner for danske og internationale topledelser. Rekrutteret til private og offentlige advisory boards og bestyrelser -bl.a. som bestyrelsesformand.

Vibeke arbejder som strategisk forretnings- og kommunikationsrådgiver, med relations- og dialogmetoder i mødet med ejerledere og topledelser i erhvervslivet, som ønsker at få støtte til at udvikle stærke samarbejdsrelationer, og styrke egen evne til at lede andre.

Vibeke har skrevet 2 bøger om gennemslagskraft og 1 bog om lederkommunikation, og bidraget til andres bøger om forhandlingsteknik, jobglæde, samt karriere- og uddannelsesvalg i den teknologiske revolutions tidsalder.

JORDNÆR NORDJYDE MED MENNESKEFOKUS

Vibeke er født og opvokset i Nordjylland, som datter af en dansk mor og en nigeriansk far, som flyttede tilbage til Afrika, men vedblev at være en vigtig person i Vibekes liv frem til sin død, og i dag holdes kontakten til Nigeria gennem arbejdsrejser og familiebesøg.

Vibeke´s menneskesyn, er præget af en barndom med tæt kontakt til sine danske bedsteforældre, for hvem det var naturligt at give tilbage til det samfund de var en del af, og møde samfundets sårbare og udsatte med ligeværd og engagement.

GIFT OG SKILT OG GIFT 
Ligesom Jette Simon har Vibeke selv prøvet - og lært af - parforholdets svære kunst. I sit første ægteskab delte Vibeke familiehverdagen med  mand og 2 skolesøgende delebørn på Mols  i knap 11 år, og gik så igennem en udfordrende skilsmisse. De nu voksne bonusbørn er stadig vigtige relationer, en del af familien og Vibeke er bonusbedste til  i alt 4 små børnebørn.

Bor i dag i København, og oplever et lykkeligt samliv med sin mand gennem 18 år Anders Ibsen. Parret rejser meget sammen for at arbejde, opleve og opsøge ny viden.

Vibeke ejer en række konsulentvirksomheder, der alle har til formål at styrke mennesker til et godt liv, og forløse deres potentiale og  de relationer de har privat og på arbejde.
Foruden GreatRelations.dk med Jette Simon, er det rådgivningsvirksomhederne www.navigatemetoo.dk samt www.hartkorncommunication.com

Harktorn Kommunikation

Great Relations vision og mission 

ALLE SKAL HAVE ADGANG TIL VIDEN OM HVAD DER SKABER SUNDE OG STÆRKE RELATIONER

Gennem rimelige kursuspriser og gratis adgang til viden, ønsker Great Relations at skabe et univers, der er tilgængeligt og forståeligt for alle der har interesse.
Vores mission er at give mennesker den basale viden der definerer et sundt forhold. Og vi ønsker at starte vigtig selvrefleksion og dialog. Vi ønsker at formidle viden om, hvordan mennesker succesfuldt kan håndtere og reparere situationer der udfordrer.
Vi ønsker at hjælpe mennesker til at blive mere klar på hvad terapi faktisk er, og dermed understøtte beslutningen om at opsøge professionel terapi.

Great Relations univers skal både kunne forebygge, når mennesker er på vej ind i en krise eller livstransition, men også når det er gået galt, og der er brug for viden om hvordan kritiske situationer kan løses, hvordan vi kan forstå vores egne og andres reaktioner, og hvordan vi kan reparere relationen til de vigtigste mennesker i vores liv. 

thumbnail_Untitled_Artwork-10

Ofte stillede spørgsmål

Har du spørgsmål til os? Læs med her

Vores online kurser er både rettet mod enkeltpersoner og par, og har fokus på at hjælpe dig med at genskabe intimitet, tryghed, nær kontakt og navigere svære udfordringer i hverdagen. I Great Relations parforholdets livshjul kan I sammen udvikle jeres relation, og genskabe jeres partnerskab, selv når hverdagens stress og distraktioner fylder.  

Har du 15 minutter et par gange om ugen? Det kan være svært at finde 1 time ud af en travl hverdag, men de fleste af os har 10-15 minutter om dagen til rådighed, hvis vi vil.
Find et par tidspunkter i løbet af en uge, hvor du i ro og mag kan gennemgå et par kursusafsnit ad gangen. Der er ingen tidsfrist for hvornår du kan tage kurset, så du kan altid vende tilbage til det senere, på et tidspunkt hvor du har tid.

Nej, vores kurser skal ses som indgang til eller et supplement til individuel terapi eller parterapi. Vær opmærksom på, at vi ikke kan besvare specifikke spørgsmål om jeres personlige forhold, da vi ikke udøver personlig rådgivning og parterapi. Vores materiale egner sig især til dig som ønsker at forstå dig selv og din partner bedre, som fundament for et stærkt, sundt og holdbart parforhold.

Terapi kan virke dyrt eller grænseoverskridende for mange. Statistik fortæller at der i øjeblikket kun er 1% af alle par i Danmark, der går til parterapi. Vores kurser er udviklet til at gøre det nemt, sjovt, inspirerende og indsigtsfuldt at håndtere jeres parforhold. Vi har fuld anonymitet, for vi kan ikke se hvad I taler om, og I har mulighed for at styrke jeres forhold i jeres egne trygge omgivelser. For nogle vil det føles lettere at åbne op i eget selskab, hvis man har tanker om at  blive bedømt eller udstillet.

Den viden, forskning, og generelle rådgivning du har adgang til her, har en langt større værdi end den pris vi har sat for et helt årsabonnement, hvor du får adgang til over 20 timers materiale og 30 års erfaring for under 2000 kr. Skulle du betale for blot en enkelt terapitime, ville prisen typisk være mellem 1000 og 3000 kr. for en psykolog i Danmark.

Dog kan du komme til online parterapi hos vores Vibeke Hartkorn, som er trænet i EFT metoden af Jette Simon gennem 6 år. Kontakt os på kontakt@vibekehartkorn.dk eller søg efter andre EFT terapeuter på www.DKCEFT.dk 

Jette Simon tager ikke flere klienter ind. Det er en af grundene til at vi har skabt Great Relations- så Jettes stærke erfaring, gode råd og identifikation af hvad der kan opstå af negative mønstre i relationer, kan blive tilgængeligt for alle gennem vores kurser.

Vibeke Hartkorn som er trænet i EFT metode af Jette Simon gennem 6 år tager i 2024 få udvalgte klienter ind i online parterapi.

Kontakt kontakt@greatrelations.dk eller søg andre EFT terapeuter på www.DKCEFT.dk

Vores online kurser giver dig mulighed for, at bearbejde jeres relations temaer  i ro og mag i egne trygge omgivelser. Vi ved, at tid kan være dyrebar, og har tilrettelagt vores online kurser på en måde, så du kan tilgå materialet som det passer dig, og i det tempo der er bedst for dig. Det skaber mere fleksibilitet, og giver dig mulighed for at vende tilbage, hvis du ønsker at genlæse eller genhøre et afsnit.

Det kan du tro! Vores online kurser er både udviklet til enkeltpersoner og par. Ved at forstå dig selv og dine følelser og erindringer, kan det være med til at styrke dine fremtidige forhold og relationer. Vores kurser giver dig konkrete øvelser og metoder, som du mentalt kan have med dig i livet fremadrettet . Derudover er EFT metoden ikke kun beregnet til parrelationen, men kan bruges i alle vigtige relationer: i familien, blandt venner, kolleger osv. 

Der vil være samtaleøvelser, som er målrettet til par. Du kan blot ændre dem til individuelle refleksionsøvelser, hvor du går ind i dig selv og overvejer tidligere eller potentielt hypotetiske scenarier, og hvordan du tror du vil reagere.

Skriv til os, hvis vi kan hjælpe dig til at gennemgå vore øvelser.

Det kan du tro! Vi ved, at det helt naturligt kan være en udfordring, at få vores partner med til alt hvad vi selv ønsker at gøre. Du kan derfor starte med at tage kurset alene, og begynde at implementere nogle af de metoder og samtaleøvelser i dit forhold som du lærer. Vi tror på, at selv hvis kun den ene partner ændrer sin adfærd, vil det være med til at styrke relationens dynamik. Vores online kurser er både bygget til enkeltpersoner og par.
Der vil være nogle gennemgående samtaleøvelser, som er bedst egnet til par. Dog kan du sagtens gennemgå dem som refleksionsøvelser, hvor du går ind i dig selv og overvejer tidligere eller potentielt hypotetiske scenarier, og hvordan du vil reagere.

Begynd rejsen mod et stærkere forhold

Med vores årsabonnement får du indsigt i hvad der kan ske I alle de faser i et parforhold, I måske kommer igennem. Og du får helt konkrete muligheder for at håndtere utroskab, jalousi, småbørnsfamilie, dating, nyt forhold, sammenbragt familie og meget mere.