Parforhold & Økonomi

Selvudvikling for jer der vil finde den positive dialog om penge
- selvom I er forskellige.

Parforhold
og økonomi

Selvudvikling for jer der vil finde den positive dialog om penge - selvom I er forskellige.

Klar til et stærkere forhold? 

Vil du blive klogere på, hvad der skal til
for at lykkes, når to mennesker finder sammen – og pengevaner flytter med?

Meld dig til i dag! Kurset går slutter for tilmelding lørdag d. 17 februar

Få adgang her

Klar til et stærkere forhold? 

Vil du blive klogere på, hvad der skal til
for at lykkes,
når to mennesker finder sammen
– og pengevaner flytter med?

 

Få adgang

Tør I at tage
snakken om penge?

Penge kan være et konfliktfyldt emne,
og svært at tale om.
 Du får et langt stærkere parforhold, hvis I får forståelse for hinandens forskellige ønsker og behov, og lærer hvordan I kommer godt igennem de konflikter, der kan opstå om penge og forbrug.

Når du har taget dette selvstudie kursus, vil du vide hvordan I også kan være et godt team om det økonomiske ansvar, hvad end I har fællesøkonomi eller adskilt økonomi.

photo-1494774157365-9e04c6720e47

Tør I at tage
snakken om penge?

Penge kan være et konfliktfyldt emne,
og svært at tale om.
 Du får et langt stærkere parforhold, hvis I får forståelse for hinandens forskellige ønsker og behov, og lærer hvordan I kommer godt igennem, de konflikter der kan opstå om penge og forbrug.

Når du har taget dette selvstudiekursus, vil du vide, hvordan I også kan være et godt team om det økonomiske ansvar, hvad end I har fællesøkonomi eller adskilt økonomi.

photo-1494774157365-9e04c6720e47

Dette kursus er for dig:

0-4510_small-blue-check-mark-png Der ønsker at stoppe skænderier om penge med din partner og finde løsninger

0-4510_small-blue-check-mark-png Der føler dig overvældet eller bliver stresset i samtaler om penge

0-4510_small-blue-check-mark-png Der er i et forhold, hvor I har forskellige holdninger til at bruge og spare penge

Se kursusoversigten

Dette kursus er for dig

0-4510_small-blue-check-mark-png Der ønsker at stoppe skænderier om penge med din partner, og finde løsninger

0-4510_small-blue-check-mark-png Der føler dig overvældet eller bliver stresset i samtaler om penge

0-4510_small-blue-check-mark-png Der er i et forhold, hvor I har forskellige holdninger til at bruge og spare penge

Se kursusoversigten
Untitled_Artwork 13

Har du 15 minutter om ugen?

Det kan være svært at finde 1 time ud af en travl hverdag, men de fleste af os har 15 minutter om ugen til rådighed. Vi anbefaler derfor at du bruger 1-2 aftenener om ugen, på at gennemgå et par sider af vores kurser,  og dermed bruger i alt 15-30 min.
Vi ved at tiden kan være dyrebar, og har derfor tilrettelagt vores selvstudie forløb, så du kan tilgå materialet i det tempo der bedst passer dig.

Untitled_Artwork 13

Har du 15 minutter om ugen?

Det kan være svært at finde 1 time ud af en travl hverdag, men de fleste af os har 15 minutter om ugen til rådighed.
Vi anbefaler derfor at du bruger 1-2 aftenener om ugen, på kun at gennemgå et par sider i kurset. 
Vi ved at tiden kan være dyrebar, og har derfor tilrettelagt vores selvstudieforløb, så du kan tilgå materialet, i det teømpo der bedst passer dig.

Fyldt med materiale!

  • Interviews med psykolog Jette Simon.
  • Øvelser, quizzer og lege, der gør de svære samtaler nemmere og sjovere.
  • Samtaleguides.
  • Refleksionsøvelser. 
  • Økonomiske råd, tips og budgetter til en stærkere økonomi - sammen 

Grib chancen! 

Få en stærkere økonomi
sammen!   

Når du vælger dette selvstudie Parforhold og økonomi, får du støtte til at komme tættere på din partner- selv når I er forskellige. Og er du single, kan forberede dig på hvordan penge kan spille en positiv rolle i dit næste forhold.
Penge er en af de største kilder til spændinger mellem par, og her får du gode råd og ny viden, som kan hjælpe til at finde enighed om et emne, der ofte forbindes med noget rationelt, men som i virkeligheden er forbundet med stærke følelser, personlige værdier - og hvor det pengesyn I har med jer fra jeres opvækst, kan være på spil.

Grib chancen! 

Få en stærkere økonomi
sammen!   

Når du vælger dette selvstudie Parforhold og økonomi,
får du støtte til at komme tættere på din partner- selv når I er forskellige. 
Penge er en af de største kilder til spændinger mellem par, og her får du gode råd og ny viden  om et emne, der er forbundet med stærke følelser.

Grib chancen! Få en stærkere økonomi sammen 

Vil du blive klogere på, hvad der skal til for at lykkes, når to mennesker finder sammen – og pengevaner flytter med?

 Når du har været igennem dette selvstudie, vil du vide hvordan I også kan være et godt team om det økonomiske ansvar, hvad end I har fællesøkonomi eller adskilt økonomi.

Ofte stillede spørgsmål

Har du spørgsmål? Læs med her

Vores online kurser er både rettet mod enkeltpersoner og par, og har fokus på at hjælpe dig med at genskabe intimitet, tryghed, nær kontakt og navigere svære udfordringer i hverdagen. I Great Relations univers kan I sammen udvikle jeres relation, og genskabe jeres partnerskab, selv når hverdagens stress og distraktioner fylder.  Er du single forbereder vi dig på dig at få penge til at spille en positiv rolle i dit næste forhold.

Vores kurser er designet til at du kan tage dem i dit eget tempo, og der er derfor ikke et bestemt tidspunkt, hvor du skal være færdig. Vi anbefaler at du bruger 10 15 minutter et par gange om ugen, og giver dig tid til at reflektere over spørgsmål, guides og videointerviews. Generelt tager vores kurser forskellig tid, for det kommer an på hvor mange afsnit kurset har, og hvem der tager det. Dette kursus tager i gennemsnit 3-4 timer, afhængigt af, hvor lang tid du sætter af til refleksionsøvelserne. 

Har du 15 minutter et par gange om ugen? Det kan være svært at finde 1 time ud af en travl hverdag, men de fleste af os har 10-15 minutter om dagen til rådighed. Brug 1-2 tidspunkter om ugen, på at gennemgå et par kursusafsnit ad gangen. Der er ingen tidsfrist for hvornår du kan tage kurset, så du kan altid vende tilbage til det senere, på et tidspunkt hvor du har tid. Du kan også vælge at tage hele kurset på en gang. Det vil tage ca. 5 timer.

Vores terapeuter arbejder med par i terapi. Jette Simon har 30 års erfaring, som en af  verdens  mest anerkendte internationale kliniske psykologer, og er også supervisor og EFT træner for terapeuter over hele verden. Vibeke Hartkorn er trænet af Jette Simon i EFT terapi igennem 6 år, og har desuden over 15 års erfaring som kommunikations- og ledelsestræner.  Læs mere om os der står bag Great Relations her:
Klik her

Vores selvstudiekursus Parforhold og økonomi koster 495 kr. Du har mulighed for at købe kurset i 2 rater, hvis det  passer bedre ind i dit budget. 

Du kan også få adgang til vores Årsabonnement, hvor du får adgang til alle kurser i Great Relations univers. Denne pakke koster 1.495 kr. årligt og er selvstudekurser i temaer som livet med  små børn, jalousi og utroskab, det stærke parforhold, sammenbragt familie, dating og nyt forhold og meget mere. Nye kurser bliver løbende lagt ind i vores Årsabonnement, og dem får du med i det år dit abonnement gælder fra din købsdato.

Se vores fulde produktkatalog og priser her:Tryk her


Nej, vores kurser skal ses som indgang til eller et supplement til individuel terapi og parterapi. Vær opmærksom på, at vi ikke kan besvare specifikke spørgsmål om jeres personlige forhold, da vi ikke giver direkte personlig rådgivning og parterapi. Vores materiale egner sig især til dig som ønsker at forstå dig selv og din partner bedre, som fundament for et stærkt, sundt og holdbart parforhold.

Terapi kan opleves dyrt, fremmed eller grænseoverskridende for nogle. Statistik viser, at der i øjeblikket kun er 1% af alle par i Danmark, der går til parterapi. Vores kurser er udviklet til at gøre det nemmere for jer, der ikke er klar til at møde en terapeut men gerne vil arbejde med jeres parforhold. Vi har fuld anonymitet, for vi kan ikke se hvordan I arbejder med kurset.Vi giver jer  mulighed for at styrke jeres parforhold i egne trygge omgivelser. For nogle par vil det være lettere at åbne op, når man i eget rum undgår at skulle forholde sig til en fremmed terapeut. Vores øvelser vil styrke jer i at udvikle et sprog, og blive  mere tryg ved at åbne op, og følelsen af måske at føle sig bedømt eller udstillet vil blive mindre. 

Den generelle viden, forskning, og rådgivning du har adgang til her, har en langt større værdi end den demokratiske pris vi har sat for et helt årsabonnement, hvor du får adgang til over 20 timers materiale og 30 års parterapeut erfaring for under 2000 kr. Skulle du betale for blot en enkelt terapitime vil prisen typisk være mellem 1000 og 3000 kr. for en psykolog i Danmark. Vi har sat prisen så lavt, fordi vores mission er at gøre det muligt for alle, at få viden der kan styrke de vigtigste relationer i deres liv.

Når du har købt dit enkeltkursus eller årsabonnement, modtager du automatisk en mail med instruktion om, hvordan du får adgang til kurset, samt login informationer, som giver dig adgang til vores medlemsside. Her ser du alle de kurser du har købt.

Du har også mulighed for at tilgå vores medlemsside via vores hjemmeside under "dine kurser". Klik her

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på: kontakt@greatrelations.dk

Det kan du tro! Vores online kurser er både udviklet til enkeltpersoner og par. Ved at forstå dig selv og dine følelser og erindringer, kan det være med til at styrke dine fremtidige forhold og relationer. Vores kurser giver dig konkrete øvelser og metoder, som du mentalt kan have med livet igennem. EFT metoden ikke kun beregnet til parrelationen, men kan bruges i alle vigtige relationer: i familien, blandt venner, kolleger, naboer o.s.v. 

Der vil være samtaleøvelser, som er målrettet til par. Du kan blot ændre dem til individuelle refleksionsøvelser, hvor du går ind i dig selv og overvejer tidligere eller potentielt hypotetiske scenarier, og hvordan du vil reagere.

Det kan du tro! Vi ved, at det helt naturligt kan være en udfordring, at få vores partner med til alt hvad vi selv ønsker at gøre. Du kan derfor starte med at tage kurset alene, og begynde at implementere nogle af de metoder og samtaler du lærer ik dit parforhold. Vi tror på, at hvis selv den ene partner ændrer sin adfærd, vil det være med til at styrke relationens dynamik. Vores onlinekurser er både udviklet til enkeltpersoner og par.

Der vil være nogle gennemgående samtaleøvelser, som er bedst egnet til par. Dog kan du sagtens se disse samtaleøvelser, som refleksionsøvelser hvor du går ind i dig selv og overvejer tidligere eller potentielt hypotetiske scenarier, og hvordan du vil reagere.

Nej, du køber blot kurset en gang.Du vil få tilsendt et login, som I begge kan tilgå via vores medlemsside. I skal blot dele dette login, og I behøver ikke nødvendigvis at tage kurset på samme tid eller på samme digitale enhed (mobil, tablet eller computer.)

Har du spørgsmål til kursets indhold, spørgsmål til teknisk adgang eller andre generelle henvendelser? Du er mere end velkommen til at sende os en mail! Vi besvarer løbende mails, men ikke altid samme dag, og bestræber os på at gøre det så nemt som muligt for dig, at tage dit kursus. Skriv til os på kontakt@greatrelations.dk

Vær dog opmærksom på, at vi ikke kan besvare specifikke spørgsmål om jeres personlige forhold, da vi ikke udøver personlig rådgivning og parterapi.

Der er ikke returret på vores digitale produkter, herunder vores online kurser og medlemskab af vores Årsabonnement. Da vores produkt er online, får du adgang til materialet, lige så snart købet er gået igennem. Vi kan derfor ikke returnere produktet, og din tilmelding er bindende.
Hvis du køber adgang til vores Årsabonnement, er det gældende i et år fra købsdatoen som er enten 6 eller 12 måneder. Det er dit eget ansvar hvis du æøn sker at melde dig ud af vores Årsabonnement, når du får en meddelelse om at forny det.

Hvis du opsiger dit medlemskab, mister du adgang til medlemssiden, samt online kurser. V i. opdaterer løbende vores Årsabonnement med nye kurser og andet nyt indhold. Du kan altid købe dig adgang igen, hvis du fortryder. Så vil du få adgang til alt materialet igen, for den pris der er gældende på det tidspunkt.

Ja, det gør du . Vi lægger løbende de nye kurser ind i vores Årsabonnement, og vi gør opmærksom på de nye kurser  old andet spændende indhold som du har adgang til i vores nyhedsbreve- så husk at tilmeld dig det på vores website.

Dit Årsabonnement gælder et år fra din købsdato, og du vil  automatisk få besked, om du ønsker at forny dit abonnement.

Ofte stillede spørgsmål

Har du spørgsmål?
Læs med her

 

Vores online kurser er både rettet mod enkeltpersoner og par, og har fokus på at hjælpe dig med at genskabe intimitet, tryghed, nær kontakt og navigere svære udfordringer i hverdagen. I Great Relations univers kan I sammen udvikle jeres relation, og genskabe jeres partnerskab, selv når hverdagens stress og distraktioner fylder.  Er du single forbereder vi dig på dig at få penge til at spille en positiv rolle i dit næste forhold.  

Vores kurser er designet til at du kan tage dem i dit eget tempo, og der er derfor ikke et bestemt tidspunkt, hvor du skal være færdig. Vi anbefaler at man bruger 10-15 minutter et par gange om ugen, og giver sig tid til at reflektere over spørgsmålene og videomaterialet. Generelt tager vores kurser forskellig tid, afhængig af hvor mange afsnit kurset har, og hvem der tager det. Dette kursus tager igennemsnit 3-4 timer, afhængigt af, hvor lang tid du sætter af til refleksionsøvelserne. 

Har du 15 minutter et par gange om ugen? Det kan være svært at finde 1 time ud af en travl hverdag, men de fleste af os har 10-15 minutter om dagen til rådighed. Brug 1-2 tidspunkter om ugen, på at gennemgå et par kursusafsnit ad gangen. Der er ingen tidsfrist for hvornår du kan tage kurset, så du kan altid vende tilbage til det senere, på et tidspunkt hvor du har tid. Du kan også vælge at tage hele kurset på en gang. Det vil tage ca. 5 timer.

Vores terapeuter arbejder med par i terapi. Jette Simon har 30 års erfaring, som en af  verdens  mest anerkendte internationale kliniske psykologer, og er også supervisor og EFT træner for terapeuter over hele verden. Vibeke Hartkorn er trænet af Jette Simon i EFT terapi igennem 6 år, og har desuden over 15 års erfaring som kommunikations- og ledelsestræner.  Læs mere om os der står bag Great Relations her:
Tryk her

Vores selvstudiekursus Parforhold og økonomi koster 495 kr. Du har mulighed for at købe kurset i 2 rater, hvis det  passer bedre ind i dit budget. 

Du kan også få adgang til vores Årsabonnement, hvor du får adgang til alle kurser i Great Relations univers. Denne pakke koster 1.495 kr. årligt. Nye kurser bliver løbende lagt ind i vores Årsabonnement, og dem får du med i det år dit abonnement gælder fra din købsdato.

Tryk her


Nej, vores kurser skal ses som indgang til eller et supplement til individuel terapi og parterapi. Vær opmærksom på, at vi ikke kan besvare specifikke spørgsmål om jeres personlige forhold, da vi ikke giver direkte personlig rådgivning og parterapi. Vores materiale egner sig især til dig som ønsker at forstå dig selv og din partner bedre, som fundament for et stærkt, sundt og holdbart parforhold.

Klik her

Når du har købt dit enkeltkursus eller Årsabonnement, modtager du automatisk en mail med instruktion om, hvordan du får adgang til kurset, samt login informationer, som giver dig adgang til vores medlemsside. Her ser du alle de kurser du har købt.

Du har også mulighed for at tilgå vores medlemsside via vores hjemmeside under "dine kurser".

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på: kontakt@greatrelations.dk 

Vores online kurser giver dig mulighed for, at bearbejde jeres parforholds temaer  i ro og mag i egne trygge omgivelser. Vi ved, at tiden kan være dyrebar, og har tilrettelagt vores onlinekurser på en måde, så du kan tilgå materialet og i det dem pæn der bedst passer dig. Det giver dig  mere fleksibilitet, og mulighed for at vende tilbage, hvis du ønsker at genlæse eller genhøre et afsnit.

Det kan du tro! Vores online kurser er både udviklet til enkeltpersoner og par. Ved at forstå dig selv og dine følelser og erindringer, kan det være med til at styrke dine fremtidige forhold og relationer. Vores kurser giver dig konkrete øvelser og metoder, som du mentalt kan have med livet igennem. EFT metoden ikke kun beregnet til parrelationen, men kan bruges i alle vigtige relationer: i familien, blandt venner, kolleger, naboer o.s.v. 

Det kan du tro! Vi ved, at det helt naturligt kan være en udfordring, at få vores partner med til alt hvad vi selv ønsker at gøre. Du kan derfor starte med at tage kurset alene, og begynde at implementere nogle af de metoder og samtaleøvelser i dit forhold som du lærer. Vi tror på, at hvis selv den ene partner ænder sin adfærd, vil det være med til at styrke relationens dynamik. Vores online kurser er både bygget til enkeltpersoner og par.

Nej, du køber blot kurset en gang.Du vil få tilsendt et login, som I begge kan tilgå jeres kursus online via vores medlemsside. I skal blot dele dette login, og I behøver ikke nødvendigvis at tage kurset på samme tid eller på samme digitale enhed på mobil, tablet eller computer.

Har du spørgsmål til kursets indhold, spørgsmål til teknisk adgang eller andre generelle henvendelser? Du er mere end velkommen til at sende os en mail! Vi besvarer løbende mails, men ikke altid samme dag, og bestræber os på at gøre det så nemt som muligt for dig, at tage dit kursus. Skriv til os på kontakt@greatrelations.dk

Vær dog opmærksom på, at vi ikke kan besvare specifikke spørgsmål om jeres personlige forhold, da vi ikke udøver personlig rådgivning og parterapi.

Der er ikke returret på vores digitale produkter, herunder vores online kurser og medlemskab af vores Årsabonnement. Da vores produkt er online, får du adgang til materialet, lige så snart købet er gået igennem. Vi kan derfor ikke returnere produktet, og din tilmelding er bindende.
Hvis du køber adgang til vores Årsabonnement, er det gældende i et år fra købsdatoen som er enten 6 eller 12 måneder. Det er dit eget ansvar hvis du æøn sker at melde dig ud af vores Årsabonnement, når du får en meddelelse om at forny det.

Hvis du opsiger dit medlemskab, mister du adgang til medlemssiden, samt online kurser. Du kan altid købe dig adgang igen, hvis du fortryder. Så vil du få adgang til alt materialet igen.

Ja, det gør du . Vi lægger løbende de nye kurser ind i årsabonnementet, og vi gør opmærksom på de nye kurser du har adgang til i vores nyhedsbreve- så husk at tilmeld dig det.

Dit årsabonnement gælder et år fra din købsdato, og du vil få besked om du ønsker at forny dit abonnement.