HVAD ER DIT KÆRLIGHEDSSPROG? 

 

 

OM OS

Dit kærlighedssprog er..

Tjenester/handling

Hvis dit kærlighedssprog er at andre gør dig tjenester og handler på dine behov, sætter du pris på, når din partner gør en ekstra indsats for at gøre dit liv lettere.
Det er ting som at bringe dig suppe, når du er syg, lave kaffe til dig om morgenen eller hente dit rensetøj
for dig, når du har haft en travl dag på arbejdet.

Hvis du kender en med dette kærlighedssprog som det forestrukne, så vil der blive lagt mærke til og sat pris på de små ting du gør.

Har du kærlighedsproget tjenester, så vil du også ofte vise en tendens til også at gøre tjenester og være servicerende over for andre.


Derfor kan  du ofte nikke genkendende til disse sætninger: 

  • Du føler dig passet på, når din partner støtter dig og hjælper dig med at lette dit ansvar, ved at udføre små opgaver for dig.
  • Det betyder meget, når andre følger op på noget, især hvis de viser opmærksomhed og træder til for at hjælpe. Når de gør det, stoler du mere på andre, fordi de er opmærksomme på de små detaljer.

  • Du føler dig passet på, når din partner støtter dig og hjælper dig med at lette dit ansvar, når han/hun udfører små opgaver for dig.

  • Du synes, at snak har mindre betydning end handling. Du har brug for, at få vist konkret, at du kan stole på din partner. Show it don´t tell it!

  • Hvis du føler dig presset, betyder det meget for dig, at din partner ser, at du har brug for hjælp, og tager noget af den praktiske byrde for dig.

Hvad er de 5 kærlighedssprog?

De 5 kærlighedssprog er forskellige måder at udtrykke og modtage kærlighed på: bekræftende ord, kvalitetstid, modtagelse af gaver, tjenester og fysisk berøring.
Begrebet kærlighedssprog blev udviklet af filosoffen Gary Chapman, i  bogen
’’The 5 Love Languages.’’. På engelsk hedder de 5 kærlighedssprog: words of affirmation, quality time, receiving gifts, acts of service, og pshysical touch.

Det er vigtigt at vide, at ikke alle mennesker kommunikerer deres kærlighed
og hengivenhed på den samme måde, og generelt har folk forskellige måder, de foretrækker at modtage kærlighed på. 

Dog kan de 5 kærlighedssprog hjælpe med at identificere nogle af de måder,
hvorpå vi ønsker at komme i kontakt med vores partnere.

Hvilket kursus passer godt til dig,
der gerne vil forstå mere om kærlighedssproget: tjenester?

Prøv vores selvstudie kursus ''Dating og nyt forhold'', der er en indgang til den del af dit liv, hvor du dater og begynder et nyt forhold.

Du vil opleve at få ny viden og indsigt i hvordan du får succes med begge dele og ikke mindst hvordan du selv kan påvirke og rette op på at få dit datingliv eller nye forhold til at lykkes.