Produkter

KURSER

DKK 600.00 (including 25% moms)

Vil du blive klogere på, hvad der skal til for at lykkes, når to mennesker finder sammen – og pengevaner flytter med? I kan få et stærkere forhold, hvis I får forståelse for hinandens forskellige ønsker og behov, og lærer hvordan I kommer igennem de konflikter der kan opstå.

DKK 600.00 (including 25% moms)

I dette kursus får I gode råd, refleksionsøvelser og konkrete metoder til, hvordan I kan forebygge de negative mønstre, der kan opstå, når I er et par med små børn, og hvordan I kan genfinde nær kontakt i en travl og udfordrende hverdag.

DKK 600.00 (including 25% moms)

Dette kursus giver dig ny viden og indsigt i, hvordan du får succes med dating, og gør dig klar til den første tid i et nyt forhold:  Er du faktisk parat? Og hvad skal du lægge mærke til, for at vide om din nye partner, er den rette for dig?

DKK 600.00 (including 25% moms)

Dette kursus guider dig på vejen til at opnå succes, når fortid og fremtid mødes i en nyopstået familie. Når du har været igennem dette kursus, vil du vide, hvordan du skaber den harmoniske sammenbragte familie, med alle de forskellige behov der er.